DRDC-109556-portret-blauw

Dokter Benoit De Cordier

Dr. Benoît De Cordier werd erkend als plastisch chirurg in 1997 en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Plastische, Reconstructieve en Esthetische Heelkunde. Tevens werd hij aanvaard als fellow van het Collegium Chirurgicum Plasticum.

Hij genoot zijn opleiding Plastisch Heelkunde aan het Universitaire Ziekenhuis Gent bij Prof. Dr. G. Matton, Prof. Dr. S. Monstrey en Prof. Dr. H. Vermeersch.

In 1998 vertoefde hij voor een jaar in Zuid-Afrika voor een fellowship in plastische, reconstructieve en hoofd- en halschirurgie aan de Universiteit van de Oranje Vrijstaat in Bloemfontein. Begin 1999 was hij voor 4 maanden opnieuw verbonden aan de Kliniek voor Plastische Heelkunde van de Universiteit Gent waarna hij tot juli 2000 werkzaam was in de Verenigde Staten. Hij deed er een clinical fellowship in plastische, reconstructieve en voornamelijk esthetische chirurgie aan de Universiteit van Alabama in Birmingham, Alabama.

Sinds augustus 2000 situeert zijn praktijk zich in Gent en Wetteren; en opereert hij in het Ziekenhuis AZ Maria Middelares te Gent.